Дни преди премиерата на новия албум на Тери Лин Карингтън ви представяме три песни от него

Дни преди премиерата на новия албум на Тери Лин Карингтън ви представяме три песни от него

След като през 2011 г. Тери Лин Карингтън събра над 20 от най-успешните джаз певици и инструменталистки в албума си The Mosaic Project, сега барабанистката е готова с продължението на своя диск, отличен с награда „Грами“. The Mosaic Project: LOVE and SOUL ще се появи официално на пазара на 7 август и също като своя предшественик залага на мултижанровото звучене, въпреки че този път Тери Лин Карингтън определя своя албум като среща на джаза с R&B музиката. В проекта отново се включват звезди като Шака Кан, Натали Коул, Олита Адамс, Нанси Уилсън, Ледиси, Лиз Райт и др.


Come Sunday - Тери Лин Карингтън и Натали Коул

The Mosaic Project: LOVE and SOUL е колекция от любовни песни – оригинални и кавърверсии. В компактдиска са включени композиции на Бил Уидърс, Дюк Елингтън, Франк Синатра, „Бийтълс“ и др.


So Good - Тери Лин Карингтън и Джагуар Райт

„Направих този аранжимент с мисълта за Шака Кан.“ – казва Тери Лин Карингтън за една от песните в новия си албум - I'm a Fool to Want You в интервю за National Public Radio и разказва още: „Бях малко нервна, когато трябваше да й го изпратя, защото си мислех, че е прекалено заета, а аз нямах достатъчно пари и неща от този род.“ Шака Кан се съгласява да участва в песента, която се появява в точния момент - Франк Синатра дава своя принос за създаването на I'm a Fool to Want You, а през годините темата, превърнала се в стандарт, е изпълнявана и от Били Холидей. През 2015 г. отбелязваме 100 години от рождението на двамата велики музиканти.


I'm a Fool to Want You - Тери Лин Карингтън и Шака Кан