Джаз лято с „ВВВ“ и Джаз ФМ радио

Джаз лято с „ВВВ“ и Джаз ФМ радио

В навечерието на Джаз фестивала в Банско до 27 юли ще даваме всяка седмица възможност на един наш слушател да спечели настаняване в хотел „Регнум“ в планинския град, а големият победител в играта и ще се срещне с изпълнител от програмата на фестивала и ще получи снимка с автограф.

Всяка от тези три седмици ще задаваме два въпроса – единият, свързан с фестивала, а другият – с осигуряващия наградата спонсор – плодови сокове и нектари „ВВВ“. Сред отговорилите вярно в специалната публикация на фейсбук страницата на спонсора на лотариен принцип всяка седмица ще теглим името на един печеливш.

Така трима късметлии ще спечелят незабравим дни в луксозния хотел „Регнум“ в Банско, а един от тях ще има шанса да се срещне със световна музикална звезда от Международния джаз фестивал и да получи снимка и автограф!

През 1992 г. на жадния за нови и качествени продукти български пазар се появява плодов сок, произведен в България от първокласни плодови пюрета и концентрати.

Напълно в духа на времето на развиващи се технологии и иновации, „ВВВ“ е първата българска марка, започнала производство на плодови сокове и нектари в опаковки тетра пак. „ВВВ“ е и първата българска марка, която през 2000 г. въвежда в употреба опаковка тетра пак с винтова капачка. Благодарение на високото си качество и отличен вкус на свежи плодове, постепенно „ВВВ“ се превръща в най-обичаната родна марка и лидер на пазара на плодови сокове.

През годините ВВВ печели една от най-значимите награди Superbrands за 2006 г. в категория „Производители на натурални сокове“. Престижното отличие е присъдено на компанията от световната програма Superbrands след потребителско гласуване.

През юни 2012 г. плодовите сокове и нектари „ВВВ“ станаха част от портфолиото на друг лидер на българския пазар – „БК – Горна Баня“ ООД. Също с дългогодишни традиции в предлагането на висококачествени продукти, печелили множество награди и отличия, „БК – Горна Баня“ е един от водещите производители на натурална минерална вода, трапезна вода и безалкохолни напитки.

Дистрибуторската мрежа на „БК – Горна Баня“ ООД се състои от 20 търговски представители в София и 75 в страната. Това ни позволява да извършваме директни доставки до повече от 5000 обекта в столицата и 250 дистрибутори в страната.

Компанията разполага с прецизно изградена логистична структура, просторни собствени производствени и складови бази в гр. София и с. Трудовец и значителен автомобилен парк с поддържащ сервиз. В постоянно търсене на нови пазари фирмата в момента изнася своята продукция в държави от Европа, Америка и Азия.