Джаз ФМ на 17 години! Джаз музиканти станаха Почетни граждани на София. И много подаръци за слушателите!

Джаз ФМ на 17 години! Джаз музиканти станаха Почетни граждани на София. И много подаръци за слушателите!

На рождения ден на Джаз ФМ и Ден на София вокалистката Мими Николова и инструменталистът и преподавател Димитър Симеонов получиха званието „Почетен граждани на София“. Предложението за удостояването им с тази награда бе направено от Джаз ФМ, а номинацията в Столичния общински съвет бе внесена от Съюза на музикалните и танцови дейци. Церемонията се провежда в момента и повече подробности очаквайте следобед.

Рождения ден на Джаз ФМ празнуваме и с много награди за слушателите. 17 кутии бонбони от Valentino Chocolatier очакват разказалите в ефир как Джаз ФМ прави деня им по-хубав. 17 души, споделили песен със специален за тях човек, ще се насладят с него и на бутилка вино от Edoardo Miroglio.

За да спечелите още награди, ви очакваме на нашата фейсбук страница до 16 ч. Ще прочетем вашите пожелания в ефир, а след това ще обявим кои от вас получават ароматни подаръци – парфюми Roberto Cavalli Florence и Roberto Cavalli Uomo Silver Essence. Жената Roberto Cavalli Florence отразява перфектната комбинация от смелост, красота и чувственост. Естествено елегантна и изтънчена, тя излъчва чар и скромна увереност. Присъствието й озарява света, докато тя преминава през него. Човешкото съществуване е вълнуваща пътека, по която всеки трябва да остави своя отпечатък. Мъжът Roberto Cavalli знае това и е свободен по душа. Лежерен и уверен, той е верен на себе си, елегантен във всяка ситуация.

Коя дума събира всичко, което е Джаз ФМ за вас? Трима от отговорилите на страницата ни във фейсбук ще получат парфюм Lady Million Lucky, други трима – тоалетна вода 1 Million Lucky от Paco Rabanne. 1 Million Lucky и Lady Million Lucky са фантазията на днешното поколение, поглед назад към култовата успешна история. Парфюм и тоалетна вода от Paco Rabbanne получиха като подарък и днешните Почетни граждани на София Мими Николова и Димитър Симеонов. Други двама ще получат парфюм Jean Paul Gaultier „Classique“. Двойката аромати, създадена от Жан Пол Готие през 90-те години, никога не е доскучавала – това е двойка, актуална и до днес.

И още: какво прави музиката красива и какво ви дава тя? На 17 отговорили на фейсбук страницата ни до 16 ч. ще подарим околоочен крем и лист маска от Dr Scheller. Околоочният крем съдържа масла от арган и кайсия, екстракт от розмарин и от семена на амарант, както и други вещества, които ще хидратират и успокоят вашата кожа. Лист маската съдържа екстракт от био арган, екстракт от семената на амарант и хиалуронова киселина, които ще увеличат еластичността на кожата и ще подобрят нейния естествен процес на регенериране. Произведени в Германия и веган продукти, те не съдържат силикони, минерални масла и парабени, изкуствени аромати и оцветители.