Desafinado празнува 13-ти рожден ден с много музика на живо в „София лайв клуб”

Desafinado празнува 13-ти рожден ден с много музика на живо в „София лайв клуб”

Предаването за латино джаз Desafinado по Джаз ФМ посреща своя 13-ти рожден ден на 1 декември с много музика на концерт в „София лайв клуб”. Авторът и водещ Мирослава Кацарова ще излезе на сцената с Петър Салчев, Павлета Семова, Павел Терзийски, Мирослав Турийски, Веселин Веселинов – Еко, Шибил Бенев, Димитър Семов, Милен Кукошаров, Христо Йоцов, Валентин Геров и Радослав Славчев... Списъка ще продължаваме да допълваме!

След концерта ще духнем 13-те свещички върху празничната торта, ще отпием за отминалите и предстоящи щастливи минути с предаването и ще прекараме приятни минути в компанията на Младен Димитров – DJ Mr. Moon. Той ще продължи удоволствието от музиката на живо със своя специален диджей сет, посветен на най-доброто от съвременната боса нова, на пламенните ритми на кубинската музика и аржентинското танго. Началото на концерта е в 20 ч., а входът е свободен.

Вече 13 години в Desafinado авторът и водещ на предаването Мирослава Кацарова ни среща с най-новото и с вечното в бразилската и латиноамериканската музика, обгръщайки ни в екзотика и мелодичност, формирайки вкус към красивото. На 1 декември вратите на Sofia Live Club ще бъдат отворени за всички желаещи да се докоснат до топлината на далечния юг.

В оставащите до празника издания на Desafinado Мирослава Кацарова ще ни припомни най-красивите и любими албуми, които сме слушали в предаването през годините. Тази седмица започваме с Obrigado Brazil на Йо-Йо Ма.

На снимката: Мирослава Кацарова, Павлета Семова и Петър Салчев на концерта за 10-я рожден ден на Desafinado, отново в „София лайв клуб”. Фотогалерия можете да разгледате тук.