Classic FM търси съвременния „Будител по ноти“

Classic FM търси съвременния „Будител по ноти“

В навечерието на Деня на будителите Classic FM дава глас на учителите по музика да споделят в ефир своята любов към преподаваната от тях дисциплина. Радиото предоставя платформа на съвременните „будители по ноти“ да разкажат своята история в ефира на класическото радио. Кампанията цели да подкрепи в тяхната работа преподавателите по музика. Включилите се ще получат двойния албум с мюзикълите на Александър Владигеров, за да го използват в своята работа.

Инициативата е насочена към обучителите по музика в училища, детски градини и школи. Екипът на Classic FM предлага педагозите да споделят своето мнение за това какво е българската музика за съвременните деца и какво ги мотивира да преподават музика днес. Своите мнения те могат да споделят под поста във фейсбук страницата на Classic FM радио или на телефонния ни секретар с номер *7576 (без увеличение на тарифата).

Преподавателите, участвали в кампанията, ще получи двоен компактдиск с мюзикълите на Александър Владигеров. Дарението е от съпругата му Величка Владигерова. Дискът включва любимите и до днес на малки и пораснали деца мюзикъли от приказки – „Веселите градски музиканти“ и „Вълкът и седемте козлета“, както и вокално-симфоничната приказка „Червената шапчица“.