„Брас Асоциация Комбо“ с първи концерт на голяма сцена и нова песен

„Брас Асоциация Комбо“ с първи концерт на голяма сцена и нова песен

„Брас Асоциация Комбо“ е най-младата формация на „Брас Асоциация“ и последната рожба на музикалната енергия и любопитство на тромпетиста Михаил Йосифов и тромбониста Велислав Стоянов.

През есента на миналата година творческият дует, който през последните години често може да бъде посочен като „виновник“ за множество брас и джаз проекти и събития у нас, събра още петима изключителни джаз музиканти, с които в продължение на осем месеца всеки петък радваше публиката на клуб „Студио 5“.

За своите почитатели „Брас Асоциация Комбо“ подготвя специална вечер, наречена „Музика за нестандартни танци“. Концертът ще се състои на 25 септември от 19.30 ч. в зала 3 на НДК. Групата ще бъде в състав:

Михаил Йосифов - тромпет, вокали
Велислав Стоянов – тромбон, вокали
Тодор Бакърджиев – тромпет, вокали
Милен Кукошаров – пиано
Димитър Карамфилов – бас
Георги Марков – барабани
Атанас Попов – перкусии

Към тях ще се присъединят и приятели: саксофонистите Венелин Георгиев и Димитър Льолев, тромпетистът Георги Стойков и тромбонистът Владислав Мичев.

По време на събитието „Музика за нестандартни танци“ „Брас Асоциация Комбо“ ще изпълни няколко оригинални композиции, като част от тях ще прозвучат за първи път на живо. Една от тези песни е „Искам да танцувам с теб” по музика на Мишо Йосифов и текст на Вили Стоянов. Нейната студийна версия е с премиера днес в ефира на Джаз ФМ радио.

За първата си среща с публиката на голяма сцена формацията е подготвила богата програма от авторски композиции на Мишо Йосифов, Вили Стоянов и Милен Кукошаров, както и песни от различни жанрове, които ще прозвучат в нестандартни брас аранжименти.

Билети за концерта „Музика за нестандартни танци“ могат да бъдат закупени на цена от 20 лв в Билетен център на НДК или през мрежите на www.ticketportal.bg и www.ticketplus.bg. За почитателите на джаза, духовата музика и нестандартните танци на възраст до 10 години – входът е свободен.