Били Джоел става баща за втори път, Бари Манилоу се е омъжил още преди година

Били Джоел става баща за втори път, Бари Манилоу се е омъжил още преди година

65-годишният Били Джоел става баща за втори път – музикантът очаква дете от приятелката си Алексис Родерик. 33-годишната дама, която от шест години е до певеца и пианист, е бивш високопоставен служител на една от големите световни банки. Били Джоел вече има една дъщеря от предишен брак с топ модела Кристин Бринкли – Алекса Рей. Тя сега е на 29 години и се занимава професионално с музика. Говорител на звездата посочи, че двамата няма да съобщават повече подробности „докато новото попълнение не направи своя дебют“, а това се очаква да се случи през лятото. Били и Алексис за заедно, откакто той се раздели с Кейти Лий.

За разлика от успехите в музиката, Били Джоел има семеен живот, изпълнен с провали и раздели. Първата му любов е съпругата на дуетния му партньор в „Атила“ Джон Смол. Научавайки за изневярата, той прекратява и брака си, и музикалното сътрудничеството. Били Джоел прави опит за самоубийство, но Смол го спасява. Били и Елизабет се женят през 1973 г., а до края на съжителството им през 1982 г. тя е и негов мениджър. После за кратко музикантът има любовна авантюра с Ел Макферсън, а през 1985 г. се жени за Кристин Бринкли. Дъщеря им Алекса Рей носи името на един от идолите на Били Джоел – Рей Чарлс. Развеждат се през 1994 г., но и до днес са приятели. През 2004 г. 55-годишният Били Джоел сключва пореден брак – с 23-годишната телевизионна журналистка Кейти Лий. Двамата се разделят 5 години по-късно.

Бари Манилоу се е омъжил неофициално за своя дългогодишен мениджър и партньор Гари Кийф, съобщи сътрудничката му Сюзън Сомърс при участието си в телевизионното шоу Watch What Happens. Тя отговори на зрителски въпрос, след като месеци наред за сватбата нямаше потвърждение, но и никой не отрече информациите за нея. „Те са едно семейство и са наистина щастливи.“ – каза Сомърс. Манилоу и Кийф са заедно от 30 години, а скромната сватбена церемония се провела точно преди година в дома им в Палм Спрингс. Първите изненадани от вестта били 30-мата гости, тъй като те смятали, че просто са поканени на обяд. Бракът между двамата не е официален, а мнозина от най-близките приятели на певеца научават за случилото се едва сега.

Бари Манилоу бе женен за кратко през 60-те. През 1964 г. сключи брак със Сюзън Дикслър, но година по-късно той бе анулиран, за да не се налага да се развеждат. „Желая му всичко най-добро. Радвам се, че е открил любовта и щастието. Много, много съм щастлива за него.“ – каза Дикслър пред „Дейли мейл“. Макар самата тя да не е омъжена, има две деца, които са не 36 и 42 години, а сватбата с Бари Манилоу увенчава тяхната ученическа любов. В своите мемоари, излезли през 1987 г., за бившата си съпруга той казва: „Нейната усмивка огряваше цялата стая.“ Разделят се, за да може той да осъществи амбициите си за музиката, но в автобиографичната си книга пише, че единственото, което иска повече от успеха в музиката, е Сюзън да го обича толкова, колкото той нея.

Днес Манилоу е на 71 години, а Кийф – на 66. Някои приятели на певеца са недоволни от присъствието на Кийф в живота му, като казват, че той е успял да го дистанцира от всички негови близки хора. Самият Кийф не е бил много склонен за сключването на брак, тъй като не искал да бъде мъжът в сянка, но склонил заради нестабилното здравословно състояние на Манилоу, който от години страда от влошаващи се проблеми със сърцето. Певецът пък искал да запазят новината в тайна, за да не се отдръпне вярната му аудитория от самотни жени на средна възраст, в чиито представи той бил лично техен, разказва негов приятел. В часовете след съобщаването на новината за брака отзивите в интернет са изцяло положителни.

На снимката: Били Джоел на сцената на „Медисън скуеър гардън“