Барбра Страйсенд разказва зимни приказки с Майкъл Бубле в четвъртото телевизионно коледно шоу на канадския певец

Барбра Страйсенд разказва зимни приказки с Майкъл Бубле в четвъртото телевизионно коледно шоу на канадския певец

За четвърти път Майкъл Бубле с усмивка и топъл глас става част от нашите коледни празници. Шоуто му Michael Buble’s Christmas in New York тази година е с един много специален гост – Барбра Страйсенд. То ще бъде излъчено на 17 декември по NBC, а ден по-рано – в родната Канада. „Създаването на коледните телевизионни предавания изисква много труд, от който изпитвам голямо удоволствие! Толкова съм благодарен на хората, че ме канят в дома си да стана част от техния празник – тъй личен и специален”, с много любов към зрителите се обърна Майкъл Бубле. На снежната сцена, олицетворяваща романтичния дух на певеца, с него излизат още Ариана Гранде, Мис Пиги (отново!) и The Rockettes. Майкъл Бубле и Барбра Страйсенд се срещнаха по-рано тази година за дуетния албум на певицата Partners, а след това с много любов един към друг разказаха за съвместната си работа.

Дванадесет ярки вокалисти от джаз, поп, рок и класическата музика в новия албум Partners на Барбра Страйсенд

„Един от моите партньори в коледния концерт е икона – тя е най-известната звезда на телевизионния екран. И е една от най-сладките – Мис Пиги! Ариана Гранде е най-обичаната вокалистка в съвременната поп музика. Гласът й обяснява защо е толкова голяма нейната популярност. Той е много специален – и направо ме зашемети, когато я чух до себе си на сцената. А най-силното ми преживяване е свързано с участието на Барбра Страйсенд. Никога не съм и мечтал да имам късмета тя да участва в коледното ми шоу. Можете да си представите как се чувствам на седмото небе, защото тя ме харесва, защото се включи в програмата. Сигурен съм, че зрителите ще реагират с възторг!”, казва Майкъл Бубле и самият той изразява своето възхищение от певицата: „Между нас има силна връзка. Когато пеем двамата, изпитваме наслада от мига. Обичам я! Хей, това е Барбра Страйсенд! Тя е благословена с най-големия дар на света – изключителен глас и талант да разказва истории, с какъвто никой друг не може да се похвали. И е забавна!”

Цялото интервю с Майкъл Бубле можете да видите тук:

Още с издаването на първия си празничен албум през 2011 г. Майкъл Бубле обяви, че Коледа е неговият най-любим празник. С Christmas той разтопи всички клишета за коледната музика като сняг по обувките край камината. С глас, който изразява празника не просто като забавление, а като един от най-важните моменти в годината, Майкъл го пресъздаде така, както го преживява – дългоочакван, бленуван, изпълнен с вяра и доброта. И с желанието да подарява и да ни подкани да подаряваме, да ни зарадва и да ни помоли да радваме хората около нас. Сред продуцентите на албума е създателят на звезди и на хитове Дейвид Фостър, с когото Майкъл Бубле неведнъж работи, а като гост вокалисти се включват Шаная Туейн и групата Puppini Sisters. Чувствата на певеца към празника са толкова силни, че в Christmas той направи един от първите си опити като композитор, създавайки песента Cold December Night.

Има Дядо Коледа! Майкъл Бубле влиза в милиони домове и сърца с Christmas

Излизането на първия коледен албум на Майкъл Бубле бе съпроводено с първото издание на празничното му телевизионно шоу. Красива музика, хумор и домашен уют – певецът винаги е знаел как да направи така, че да се почувстваме специални. Очакването ни за още от това вълшебство тази година, разбира се, ще се сбъдне, съдейки и по първите фотографии, които бяха разпространени преди часове. Те представят Майкъл Бубле с Барбра Страйсенд на сцена, пресъздаваща зимна гора. Можете да ги разгледате чрез бутона „Галерия” върху основната снимка към новината.

It's Beginning To Look A Lot Like Christmas, Christmas (Baby Please Come Home), All I Want For Christmas Is You са песните, които Майкъл Бубле избира да включи в новото издание на телевизонната си програма, като към нея добавя и фаворитите на публиката, посочени в социалните мрежи от неговите почитатели – I'll Be Home For Christmas, Cold December Night и Blue Christmas. Съпроводът е на оркестър, който свири изцяло на акустични инструменти, а записът е направен в култовата зала „Рейдио сити” в Ню Йорк.

Животът е хубав с Майкъл Бубле и новия му албум To Be Loved

С три награди „Грами”, четири албума под номер 1 в класацията на „Билборд” Топ 200, шест мултиплатинени албума, два платинени сингъла и продадени над 50 милиона албума по цял свят, Майкъл Бубле днес продължава турнето си в подкрепа на албума To Be Loved. Преди броени дни той получи голямо признание в родината си – канадската радио и телевизия CBC го определи като твореца, който най-активно въвлича почитателите си в своето изкуство.

Тази година Майкъл Бубле ще бъде още веднъж специална част от нашите празници с гостуването си в коледния албум на Идина Мензел Holiday Wishes. Там двамата изпълняват песента Baby, It’s Cold Outside, а видеоклипа можете да видите на сайта ни:

Идина Мензел и Майкъл Бубле със свежа дуетна версия на класиката Baby, It's Cold Outside

Снимки: Нийл Джейкъбс, NBC.