Audrey Music Hall стартира с изпълнения на Евгения Трофимчук и Шари Уотсън, с комедийно шоу и с оперна програма, подготвена от Славил Димитров

Audrey Music Hall стартира с изпълнения на Евгения Трофимчук и Шари Уотсън, с комедийно шоу и с оперна програма, подготвена от Славил Димитров

Най-новата музикална сцена на София – Audrey Music Hall, отваря врати на 29 октомври с изпълненията на руската актриса и хореограф Евгения Трофимчук, която ще се превъплъти в ролята на филмовата легенда Одри Хепбърн. Този спектакъл заявява основата, на която сцената ще се развива: „възраждане на истинските ценности и развиването на усещането за прекрасното у новото поколение.“ Audrey Music Hall е в бившия клуб „Червило“ – на бул. „Цар Освободител“ срещу градинката „Кристал“.

Следващата вечер Audrey Music Hall ще бъде огласена от блус певицата Шари Уотсън, която ще излезе на сцената в полунощ. С голяма самостоятелна кариера и работила с прочути имена като Доктор Дре, Лорин Хил и Тимбаленд, тя е извесна с псевдонима Truth Hurts. Повлияна от елегантността на Одри Хепбърн и от каузата на Евгения Трофимчук, специално за събитието тя ще изпълни класически джаз и блус песни на Ела Фицжералд, Били Холидей, Нина Симон и други музиканти от епохата. Преди това, от 20 ч., ще се посмеем с комедийното шоу Stand Up – Shut Up! с Насио и актьорската група „Нема к’во“.

На 31 октомври от 20 ч. в програмата на Audrey Music Hall ще чуем талантливи оперни изпълнители в програма, подготвена от Славил Димитров – диригент на Националния филхармоничен хор „Светослав Обретенов“. Солисти ще са Доротея Доротеева, Момчил Караиванов, Биляна Михайлова, Евгения Трофимчук и приятели. В полунощ започва маскен бал.

Одри Хепбърн е английска актриса, потомка на английския крал Едуард III. През 50-те години тя се налага със стила си, който й печели не само блестящи роли в киното, но също така и статуса на икона на цяла една епоха. Одри Хепбърн печели четирите най-желани изпълнителски награди – „Оскар“, „Еми“, „Грами“ и „Тони“. Тя оставя следа в историята на киното с ролите си в „Закуска в Тифани“ и „Моята прекрасна лейди“. Освен като актриса Одри Хепбърн е прочута и с активната си обществена дейност – от 1988 г. до смъртта си през 1993 г. тя е посланик на добра воля на УНИЦЕФ.

На снимката: Евгения Трофимчук