Акустични изпълнения в концерта Life is Beautiful предшестват новия албум на Белослава

Акустични изпълнения в концерта Life is Beautiful предшестват новия албум на Белослава

На 14 март от 23:00 ч. в „София лайв клуб“ Белослава кани всички, които се радват на идващата пролет, на концерт под мотото Life is Beautiful. За да празнуват живота, с нея на сцената ще бъдат верните й съмишленици и партньори през годините - Живко Петров, Димитър Семов и Росен Захариев-Роко.

Концертът предшества появата на новия албум на Белослава, който певицата ще представи през пролетта с национално турне. Изцяло акустичен, новият албум ще включва нейни емблематични песни в напълно нов и различен аранжимент. Ако сте любопитни какво е новото звучене на „Слушай ме“, „Между две луни“ и други от любимите ни песни на Белослава, първата възможност да открехнете вратата към новия й албум ще бъде на 14 март в „София лайв клуб“.

Преди да зарадва публиката в София Белослава отново изнесе концерт в лондонския клуб Hideaway. Във втория й концерт там, който се проведе на 6 март, взеха участие саксофонистът Браян Едуардс и тромпетистът Ерик Робинсън, а на перкусиите беше Лили Йончева.

Тази година пролетта ще настъпи с музика, която Белослава посвещава на идеята, че животът е прекрасен. Такова ще бъде посланието й от всяка сцена и всеки концерт, за да може радостта да бъде умножена по броя на хората, дошли да я споделят.