5 г. радост от общуването на живо с любимата ни музика. Честит рожден ден, „София лайв клуб”!

5 г. радост от общуването на живо с любимата ни музика. Честит рожден ден, „София лайв клуб”!

За 5 г. „София лайв клуб” промени клубния концертен живот в София. Джаз, рок и поп творци намериха място за срещи – помежду си – за вдъхновяващи проекти, и с публиката – за взаимно удоволствие. „София лайв клуб” бе домакин на млади таланти, на изявени наши артисти, на световни звезди, има и издаден концерт, записан на живо там – премиерното представяне пред публика на дебютния албум на „Тумбаито”. Честит рожден ден на „София лайв клуб”, с който ни свързва партньорство и приятелство!

„Нашата цел бе да направим клуб на световно ниво, в който да каним световни музиканти, а нашите изпълнители да се чувстват като част от света”, сподели на празника мениджърът на „София лайв клуб” Петър Коев при гостуването си в Джаз ФМ радио. Били Кобъм, Ал Ди Меола, Shakatak, Сесилие Норбю, трио Розенберг (от фестивала ни „София джаз пик”) са само част от музикантите, които, обиколили целия свят със свои концерти, дадоха най-висока оценка за тази наша сцена. Следващата седмица в „София лайв клуб” отново ще свири Доминик Милър. Той сам е пожелал да се върне тук за нова среща с българската публика, разказа Петър Коев и се обръща към осъществената си с отварянето на клуба мечта: „Искахме да създадем представително място за хубави концерти. Постигнахме го и се надявам да продължим по същия начин напред, защото и музикантите, и публиката имат нужда от такова място, на което да са заедно”.

За рождения си ден „София лайв клуб” отново ще събере сродни души. Утре той ще ни посрещне с концерт с участието на Белослава, Рут Колева , Mey Lolas, Криста, Орлин Павлов, БТР, „Остава”, „Акага”, Tri-O-Five с Preyah, Southwick, Funky Miracle и много други. Зад пулта ще застанат трима диджеи – Desy (Деси от Sentimental Swingers), Marten и Stephan. Вратите отварят в 21 ч., а час за финал, разбира се, не е обявен. Входът е свободен.