Върховна музика и щастие без предел на премиерата на дебютния едноименен албум на SoulBmoll

Толкова хора са влюбения в соулфул фънки джаза на SoulBmoll! Стотици слушаха, танцуваха, аплодираха и се радваха от сърце на музиката им при представянето на техния едноименен дебютен албум в Sofia Live Club на 28 май.

Със сериозни знания, много приятели, които са винаги около тях за идеи и подкрепа, с желание да се забавляват с музиката – момчетата и момичетата от формацията печелят с талант, умения и искреност, озаряват ни с вътрешната си светлина.

На сцената с тях бяха насърчителите им Михаил Йосифов и Вили Стоянов в четиричленна брас секция с тромпетиста Мартин Бодуров и саксофониста Иван Йорданов.

В групата са още Момчил Косев – китара и вокал, Александър Васев – пиано, Светлин Стайков – бас, и Виктор Викторов – ударни. В интервю за Джаз ФМ той бе определил момичетата от Trinity като „нашите цветя“ – Славина Калканджиева, Божана Спасова и Миглена Русева.

От сцената чухме прекрасна оригинална музика, имената на много приятели, които са допринесли за създаването й, истории, които са дали идеи и вдъхновения, за да възприемем като истинско и реално вълшебството, което музикантите сътвориха.

В лекотата на настроението всички танцуваха, бяха усмихнати и чувството за радост събираше в едно творци и публика, защото тази музика е родена във взаимност.

Видяхме живота, който кипи на сцената, приятелството, което свързва членовете на групата, разбирателството, което изгражда техния звук. Тези основни елементи на успеха им бяхме дефинирали часове по-рано в интервю по Джаз ФМ с Момчил Косев и Виктор Викторов.

Чудесна музика и щастие без предел!

Снимки: Евгени Димитров, фотографска агенция „Булфото“