Слънцето на Кабо Верде изгря над зимна София с песните на Лура

Слънцето на Кабо Верде сгря душите на публиката в „София лайв клуб“ на концерта на звездата Лура. Тя представи песни от новия си албум Herança за музикалното наследство на младата островна държава, откъдето са нейните корени и където тя живее. За хората на Кабо Верде в интервю за Джаз ФМ Лура разказа: „Щастливи сме, защото искаме да сме щастливи. Дори понякога да имаме малко като материални неща, винаги имаме надежда. Ние сме хора, които носим надеждата в сърцата си. Обичаме живота! Обичаме да танцуваме, обичаме музиката! Всеки ден грее слънце – и това е една добра причина да сме усмихнати!“ Концертът бе част от програмата „Клуб Music Jam“ на Sofia Music Enterprises. Джаз ФМ е изключителен медиен партньор.

  • Снимки от събитието, в чиято атмосфера ни пренася създателят и управител на фотографска агенция „Булфото“ Евгени Димитров, можете да разгледате чрез бутона „Галерия“.

В следващите две срещи от „Клуб Music Jam“ очакваме Джеймисън Рос на 12 февруари и триото на Крисчън Макбрайд на 7 март.