My (2018 г.) е третият албум на Mind Trips и първи с участието на Алекс Раева

My е третият албум на групата Mind Trips и първият с участието на Алекс Раева, която се завръща в групата след близо 20 години занимания с други проекти и в други сфери. Във формацията са, по азбучен ред: Александър Георгиев – китари, Александра Раева – вокали, Бурян Маслев – бас, Ясмин Исинов – кийборди, Панайот Ангелов – перкусии, Стефан Цеков – барабани, Владимир Митин – тромпет. Гости в песента Never Give Up са Венета Георгиева и Радина Радева – цигулки, Цветан Чобанов – саксофон, Петър Щерев – тромбон. Цветан Чобанов участва в още две песни – Happy Now и Summertime, а Петър Щерев – и в Summertime и Call Me. Гост в Happy Now е Велислав Стоянов – тромбон. Всички песни са написани и аранжирани от Mind Trips, като Алекс Раева е автор на текстовете, а продуцент е Бурян Маслев. Албумът излиза от „Монте мюзик“ през 2018 г.

My на Mind Trips: цени това, което имаш, прави от него най-доброто

  • Чуйте песните от албума в компанията на Алекс Раева, Бурян Маслев и Александър Георгиев в „За албумите от техните създатели“ по Джаз ФМ в сряда от 19 ч. с повторение в събота от 14 ч.
  • Разказа на тримата музиканти можете да чуете чрез бутона „Аудио“.

Албумът се продава в сайта на Monte Music и в други големи електронни магазини: Music Mall, Ciela. Можете да го слушате в основните стрийминг платформи.

И още за албума на сайта ни:

7 години по-късно: Mind Trips представят от позицията на зрелостта незавършената навремето пиеса My („Мое“)

„Животът е хубав. И всичко ще бъде наред.“ Mind Trips ни дават вяра и вдъхват смелост в ново начало с Never Give Up

Mind Trips с Don’t Stop – за да пее сърцето и тялото да танцува

Mind Trips на живо за Джаз ФМ: Live Session е с двата нови хита на групата и интервюта с музикантите

В момента Mind Trips подготвят новия си албум. Първи сингъл от него е песента Too Many Lies, която от тази седмица е в ефира на Джаз ФМ. Too Many Lies на Mind Trips за живота в честност, достойнство и почтеност